Dobrodošli! Welcome!

Restaurant Zvizdan

Rezervacija

Restoran | Restaurant Zvizdan | Omiš

Provedite večer kod nas uz raznovrsnu kuhinju i sve njezine specijalitete. U našem restoranu Zvizdan nudimo vam raznovrsna i originalna jela koja još više gode u ugodnom ambijentu. Na našoj lijepoj terasi možete uživati u lijepom vremenu. Naša klimatizacija pobrinut će se za to da se i po vrućini i hladnoći kod nas osjećate ugodno.

Top restoran s dječjim kutkom

Slasna jela i pića odmah će vas uvjeriti u našu kvalitetu. Nudimo vam besplatni WiFi kako biste u svako vrijeme bili informirani. Naš je dječji kutak hit! Kod nas se naši mali gosti već sada raduju sljedećem posjetu. Imamo i odvojeni dio za pušače.

Organiziramo i vašu svadbu

Sasvim jednostavno možete parkirati ispred restorana na našim besplatnim mjestima za parkiranje. Rezervirati nikada nije bilo lakše: Koristite našu online rezervaciju i rezervirajte svoj stol. Prihvaćamo plaćanje virmanom, Mastercard karticu, VISA karticu, beskontaktno plaćanje i debitnu karticu. Osim toga, možete platiti i gotovinom. Vrlo rado ćemo zapakirati vaše obroke za ponijeti. Naše poslastice želite servirati i na osobnoj proslavi? Onda rezervirajte naše usluge cateringa. U našim prostorijama možete organizirati predivne svečane evente. Rado ćemo vam pomoći oko vaše privatne proslave. Također imamo mogućnost organiziranja velikih događaja kao što su svadbe – jednostavno nas kontaktirajte. Radimo svakim danom od 10:00 do 23:00 sati.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

Brzet 16, 21310 Omiš, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
10:00 – 23:00
Utorak
10:00 – 23:00
Srijeda
10:00 – 23:00
Četvrtak
10:00 – 23:00
Petak
10:00 – 23:00
Subota
10:00 – 23:00
Nedjelja
10:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue